این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

ارسال شده در تاریخ :
هر آنچه بایستی در مورد همایش مسئله باز بدانید

در این خبر با فرآیند همایش آشنا می شوید

اولین همایش ملی مسئله باز با محوریت کابرد ابزار بازی وار سازی به همت دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می گردد. شرکت در این همایش کاملا رایگان بوده و شرکت کنندگان می توانند از کارگاه های آموزشی و دوره های تکمیلی و همچنین جوایز مربوط به مسابقه بهره مند شوند. همچنین با معرفی همایش به دوستان خود و ثبت ایمیل شما به عنوان ایمیل معرف در هنگام ثبت نام امتیاز خود را افزایش دهید تا بتوانید از جوایز همایش بهره مند شوید. در زیر فرآیند همایش تشریح می گردد:
1- ثبت نام:
 به منظور شرکت در همایش، شرکت در کارگاه‌ها و... از صفحه‌ی اصلی سایت وارد منوی ثبت نام شده و فرم ثبت نام را تکمیل و ارسال نمایید.
 پس از این مرحله ایمیلی حاوی لینک فعال‌سازی برای شما ارسال می‌گردد؛ به ایمیل خود رفته و ایمیل ارسالی از طرف سیستم را مشاهده و بر روی لینک فعال‌سازی موجود در ایمیل کلیک کنید. با کلیک بر روی لینک فعال‌سازی به سایت همایش بازگشته و وارد قسمت ورود به صفحه‌ی کنترل پنل کاربران می‌شوید. در آنجا با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور می‌توانید به پنل کاربری خود وارد شوید.
هزینه‌ی ثبت نام در همایش رایگان می‌باشد.
2- شرکت در مراسم افتتاحیه
3- شرکت در کارگاه‌های آموزشی:
    1- کارگاه آموزشی گیمیفیکیشن و کاربرد آن در حوزه کسب و کار
    2- کارگاه آموزشی گیمیفیکیشن و کاربرد آن در مدیریت شهری و آموزش
 به افرادی که در حین برگزاری کارگاه‌ها، فعالیت داشته باشند، جوایزی همچون دوره‌های رایگان و بن‌های تخفیف اعطا می‌شود.
4- برگزاری جلسات هم‌اندیشی و تشریح مسائل:
به منظور مطرح شدن مسائل در حوزه‌های مدیریت شهری، آموزشی و کسب و کار و تشریح مسائل توسط مطرح‌کنندگان (شهرداری، مدرسه‌ی سجاد و مجموعه‌ی دالی‌لند)، جلسه‌ای تشکیل می‌شود و گفت و گو و هم‌اندیشی صورت می‌گیرد.
5- تشکیل گروه برای شرکت در مسابقه:
به منظور شرکت در مسابقه برای حل مسائل مطرح شده توسط حامیان همایش در حوزه‌های کسب و کار، آموزش و خدمات شهری، می‌توانید اقدام به تشکیل گروه (حداکثر سه نفر) نمایید.
6- ثبت نام در مسابقه:
به منظور ثبت تیم‌ها و اعلام آمادگی برای شرکت در مسابقه، تیم‌ها باید اقدام به ثبت نام در مسابقه نمایند. (هزینه ثبت نام در مسابقه و ارسال طرح)
7- آماده‌سازی طرح‌ها و ارسال آن‌ها توسط تیم‌ها
تیم‌ها باید برای مسائل مطرح شده در حوزه‌های کسب و کار، آموزش و خدمات شهری، راه حل‌هایی را طبق مواردی که در کارگاه‌ها آموخته‌اند و اصول گیمیفیکیشن ارائه دهند و طرح‌های خود را ارسال نمایند تا مورد بررسی قرار گیرد.
8- اعلام نتایج
پس از بررسی طرح‌های مختلف توسط تیم داوران، طرح‌های منتخب در هر حوزه انتخاب می‌شوند و به تیم‌های برتر جوایزی تعلق می‌گیرد. برای مشاهده‌ی جوایز به بخش جوایز نقدی برندگان مسابقه مراجعه نمایید.

فرمت استاندارد طرح

فرمت مورد تایید جهت ارسال طرح

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.1)