• امروز : 09 خرداد ماه 1402

:: شهرداری شاهرود


تاریخچه شهرداری شاهرود

بلدیه (شهرداری فعلی) در شاهرود در سال ۱۳۰۴ همزمان با شکل گیری در سراسر ایران احداث گردید که جزء اولین بلدیه های ایران بود با بهره گیری از توان نیروهای بومی کار رسیدگی به وضعیت شهر را که بسیار محدود بود را شروع نمود. در ادامه حیات این نهاد نوپا که قوانین ومقررات کمی برای آن وضع شده بود طلب می نمود که عمارت و یا ساختمانی برای انسجام کار احداث گردد که بنای بلدیه (شهرداری شاهرود)و در سالهای ۱۳۰۶-۱۳۰۷ به عنوان بلدیه بنا شده است . این بنا به شماره ۱۸۸۸ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است . زیربنای ساختمان فوق حدود ۴۶۸ متر مربع بوده و در ۲ طبقه طراحی گردیده است . این بنا پس از بازسازی به عنوان موزه شاهرود شروع به فعالیت نموده است . بنای فوق به سبک معماری اواخر دوره قاجاربه واوایل دوره پهلوی ساخته شده است سقف های طبقه اول همکف دارای طاقهای هلالی و ترکی با خشت و مصالاح آجری است و نمای بیرونی آن آجر نما می باشد.


هر اقدام عمرانی پیرو مطالعات دقیق، علمی، فنی وکارشناسی انجام می شود/ تعامل مطلوب با دانشگاه از الزامات مدیریت شهری موفق است.

شهردار شاهرود با اشاره به اینکه تلاش، انسجام و همدلی کارکنان در این نهاد عامل مهم توسعه در شهر است، گفت: با همدلی و همکاری، تلاش دو چندان و انسجام نیروهای شهرداری شاهرود که خارج از وظیفه اداری قلمداد می شود پله های ترقی و پیشرفت در اهداف، برنامه ها و پروژه های این نهاد باعث رونق در مسیر توسعه شده است.

به گزارش روابط عمومی مدیریت شهری شاهرود، محسن احمدی با بیان این مطلب که عملکرد ارزشمند و تاثیر گذار همکاران من در پیشبرد برنامه های عملیاتی و پروژه های این نهاد با نگاهی دلسوزانه و با تمام توان در رفع موانع و چالش های پیش رو در میدان و رقابت سالم، تهدید ها را به فرصت تبدیل کرده و هم سو با اهداف و برنامه ریزی ها و سیاست های این نهاد حرکت می کنند، افزود: هدف دراز مدت شهرداری شاهرود رسیدن این شهر به یک شهر آرمانی و مطلوب است.


وی ضمن بیان این مطلب که شورای ششم با مشکلات عدیده و در شرایط سخت شهر را از شورای پنجم تحویل گرفت، ابراز داشت: میزان بدهی های این نهاد و پروزه های نیمه تمام که از شهرداری قبل به ارث به ما رسیده است باعث شد این ارگان در راستای پرداخت مطالبات و تکمیل پروژه های نیمه تمام به ارث رسیده تلاش دو چندان را انجام داده و در این لحظه مفتخریم بگوییم که بیش از ۶۰ درصد مطالبات پرداخت و پروژه های نیمه تمام در دست اجرا است.
شهردار شاهرود با اشاره به اینکه هر اقدام عمرانی در شهرداری شاهرود پیرو مطالعات دقیق علمی، فنی و کارشناسی است و هیچ اصراری مبنی بر اینکه پروژه ها بدون مطالعه آغاز شوند در شهر نخواهیم داشت، اظهار داشت: ۱۳ قطعه از پل طبیعت و شاهوار بعد از پیگیری ها و تلاش های فراوان از قزوین به شاهرود حمل شد و مطالبات به جا مانده پیمانکاران پرداخت و با استقرار جرثقیل ۲۵۰ تنی( بوم خشک) درحال انجام است.
احمدی ضمن بیان اینکه مشکل پروژه میدان الغدیر متریال پوششی و نمای این طرح بوده و تا کنون با وجود مکاتبات بسیار و جلسات مشاور طراح هنوز نتوانسته ایده جدید را ارائه دهد بنا براین شهرداری از مشاور طراح جدید در این پروژه استفاده نموده است، اعلام داشت: فرایند دقیق مطالعات علمی، فنی و کارشناسی تقاطع سه سطحی میدان ولایت که از سال ۹۷ با استفاده از مشاور گرید ۱ حمل و نقل صورت گرفته بود و با توجه به تصویب شورای ترافیک در شورای قبل با مخالفت رو به ور شد، انجام و مطالعات سازه ای پروژه در دست اقدام است که امیدواریم این مسیر حرکت تا اواخر تیر ماه هموارو به مناقصه و انتخاب پیمانکار بیانجامد.
 شهردار شاهرود با تاکید بر ضرورت تعامل هر چه بیشتر حوزه مدیریت شهری با مراکز تحقیقاتی  و دانشگاهی،اعلام داشت: تعامل شهرداری با دانشگاه  ها باید یک همکاری دو سویه و مبتنی بر درک مشترک از ظرفیتهای مراکز علمی و مدیریت شهری باشد.
محسن احمدی با بیان اینکه ماهیت پیچیده و متنوع امروزی شهر به عنوان یک پدیده  تاریخی، اجتماعی، فرهنگی، کالبدی، اقتصادی و جغرافیایی، لزوم ایجاد بنیانهای ارتباطی شهرداری در حوزه های مختلف را بیش از پیش ضروری کرده، عنوان داشت: تعامل مطلوب با دانشگاه از الزامات مدیریت شهری موفق است و شهرداری شاهرود توانسته از این ظرفیت استفاده های مطلوب را ببرد.

وی مراکز تحقیقاتی و پژوهشی، مراکز آموزش عالی و دانشگاه ها را از اساسی ترین مراکز در ارتباط با حوزه مدیریت شهری ذکر و تصریح داشت: ارتباط و تعامل شهرداری با دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی همکاری دو سویه ای است، چرا که شهرداری در پی ارتقاء رفاه شهروندی در کلیه حوزه ها با کاربردهای مختلف است و دانشگاه ها نیز که وظیفه پرورش نیروی انسانی و تولید علم  را دارند، در این بین نیازمند تعامل و پیشبرد کاربردی علم و دانش و در مجموع  نقش آفرینی در سامان دادن به وضعیت موجود شهر می باشند، لذا این ارتباط به طور حتم به افزایش بهره وری و توانمندی  علمی و اجرایی منجر خواهد شد.




 



فرمت استاندارد طرح

فرمت مورد تایید جهت ارسال طرح

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.1)